Работен проект

работен проект
Цифри и детайли

След като сме уточнили с вас идейния проект (разпределението на помещенията, предпочитани материали, общ стил и цветова гама, визията на мебели и т.н.), изготвяме работен проект.

Предназначението на работния проект е да осигури цялата необходима информация за точното изпълнение на избраното дизайнерско решение. Той включва пълен комплект чертежи, които се предоставят на строителни екипи, производители на мебели и т.н., така че проектът да може да бъде реално изпълнен от всеки работен екип. На този етап всеки елемент от проекта вече е конкретен и точен, предвидено е дали ще бъде изработен или ще се закупи. Изработваме чертежи, включващи абсолютно всички аспекти от изпълнението на помещенията: ВиК и електроинсталации, настилки, облицовки, елементи от гипсокартон, осветление, детайли за изработване на мебели и други. При необходимост тези чертежи се съгласуват с различни технически специалисти – по сградна климатизация, охранителни системи, интернет доставчици и т.н.

На етап Работен проект определяме и точната стойност на разходите (с необходимите допуски), които ще бъдат необходими за изпълнението на прокета, като изготвяме подробна количествено-стойностна сметка. В нея можете да видите артикулите, бройката, цената и доставчиците, от които ще бъдат закупени, подробности за размери, килограми, разфасовки и други важни детайли.

YO INTERIOR

Искате нов интериор?
Обадете ни се! Ние ще се погрижим за всичко.
+359 877 977 701