За нас

Здравейте, радваме се да се запознаем.

Истински щастливи сме да ви кажем, че се занимаваме с любимата си работа. Затова сме полагали и продължаваме да полагаме усилия да се учим всекидневно, да ставаме по-добри, да обогатяваме опита си, да сме любопитни за новото, да надxвърляме очакванията на нашите клиенти.

Всичко в интериорния дизайн е наша страст, независимо дали създаваме вашия мечтан дом, уютно убежище сред природата, романтично квартално кафене или комфортен хотелски апартамент. Ние не се страхуваме от предизвикателствата и трудностите и непоколебимо вярваме, че добрият дизайн променя живота!

От първата идея, до последния детайл от изпълнението, ние предлагаме професионална комплексна услуга, гъвкава и лесна за адаптиране спрямо индивидуалните ви нужди. За цялостна информация как работим и какво да очаквате от нас, разгледайте секция За нашата работа. Не забравяйте да погледнете и секция Съпътстващи услуги – там ще откриете много полезни възможности!

лампи

В какво сме най-добри?

За нас няма любими и нелюбими интериори, но неминуемо с опита идва и известна насоченост към конкретна специфика на задачите. Ето как определяме себе си според различните видове интериори.

Апартаменти, къщи, вили
0
Хотелски стаи и апратаменти, лобита
0
Офиси, конферентни зали, работни помещения
0
Кафенета, расторанти, бистра
0
чертежи